Українська правда

Сьомін надав футболістам чотириденний відпочинок

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 16:28

Після суботнього матчу в чемпіонаті України проти ФК "Харків" (4:0) Юрій Сьомін надав футболістам "Динамо" чотириденні канікули. З неділі до середи в гравців і тренерів вихідні, а на базі в Конча-Заспі всі зберуться в четвер, провівши планове тренування.

Втім, більшість динамівців зараз знаходяться в тренувальних таборах національних і молодіжних збірних своїх країн. Олександр Шовковський, Станіслав Богуш, Тарас Михалик, Олександр Алієв, Огнєн Вукоєвич, Роман Єременко, Максим Шацьких, Папе Діакате, Ісмаель Бангура, Андрій Фартушняк, Микола Морозюк, Роман Зозуля, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко активно готуються до товариських і офіційних матчів.

До Сербії вирушив Мілош Нінкович, але його дебют в національній команді країни під питанням. Причина банальна - травма. Також отримані на футбольних полях пошкодження заліковують Айїла Юссуф, Бадр Ель Каддурі, Артем Мілевський, Олег Гусєв. От-от буде готовий повернутися до основного складу Карлос Корреа.

Нагадаємо, що наступного вівторка о 16.00 всі охочі можуть прийти на стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського, де відбудеться відкрите тренування команди. По його закінченні шанувальники футболу матимуть можливість поспілкуватися з динамівцями, взяти автограф або зробити фото на пам'ять.

fcdynamo.kiev.ua