Українська правда

ПФЛ оштрафувала за некоректну поведінку "Княжу" та "Коростень"

Сергей Шемшученко — 8 жовтня 2008, 23:26

За некоректну поведінку в.о. головного тренера команди "Княжа" Левченка В., вилученого з технічного майданчика у матчі 12-го туру першості команд першої ліги "Княжа" Щасливе - "Геліос" Харків, ДК ПФЛ України заборонив Левченку В. знаходитись у роздягальні, тунелі або технічному майданчику та контактувати зі своєю командою до та під час матчу 14-го туру першості команд першої ліги "Княжа" - "Фенікс-Іллічовець".

ФК "Княжа" зобов'язана перерахувати на р/р ПФЛ України обов'язковий грошовий внесок у сумі 300 у.о. у гривневому еквіваленті.

За порушення "Правил поведінки глядачів" вболівальниками команди "Сталь" Алчевськ на стадіоні під час матчу 9-го туру першості команд першої ліги "Сталь" Алчевськ - "Оболонь" Київ ФК "Сталь" Алчевськ попереджено.

ДК ПФЛ відмовив ФК "Коростень" у задоволенні клопотання за відсутністю нормативно-правових підстав щодо перегляду рішення Постанови №12 ДК ПФЛ України від 01.10.2008р. стосовно відсторонення футболіста Петрова А. на 8 (вісім) матчів.

За недисципліновану поведінку футболістів команди ФК "Коростень" 28.09.2008р. у матчі 12 туру першості команд другої ліги "Поділля-Хмельницький" – ФК "Коростень" (демонстративна незгода з рішенням арбітра щодо зарахованого на 43 хв. матчу м’яча) ДК ПФЛ зобов’язав "ФК Коростень" перерахувати на р/р ПФЛ України обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 у.о. у гривневому еквіваленті. Крім того, за образливі жести на адресу глядачів ДК ПФЛ відсторонив футболістів команди "ФК "Коростень" Черепанського І. та Василенка А. на три (3) матчі кожного.

За некоректну поведінку у матчі 13-го туру першості команд другої ліги ФК "Полтава" - "Шахтар" Свердловськ головного тренера "Шахтар" Свердловськ Кара-Мустафу Д. попереджено.

pfl.com.ua