Українська правда

"Олександрія" – "Дніпро": післяматчеві коментарі тренерів

Сергей Шемшученко — 30 жовтня 2008, 00:44
Володимир Безсонов (в.о. головного тренера "Дніпра"):

- Вийшов справжній кубковий матч, з 11-метровими ударами. Перший тайм ми цілком провалили. На це є й об'єктивні причини: кілька гравців вийшли на поле після травм - але ми не провиявили необхідні бійцівські якості. Другу половину матчу і додатковий час ми контролювали; суперник, зрозуміло, працював від оборони. Ми зобов'язані були забити з гри, щоб не доводити справу до пенальті. Поздоровляю суперника з перемогою.

Юрій Коваль (головний тренер "Олександрії"):

- Психологічно ми провалили перші 15 хвилин, хоча аналізували, що "Дніпро" дуже сильно проводить перші півгодини, забиває. Потім нам вдалося вирівняти гру, і в другому таймі ми діяли від оборони. Було складно змагатися із суперником і фізично, і по майстерності. Але задача і стояла довести вже матч до пенальті, тому що у відкритий футбол змагатися з "Дніпром" нереально. Кубок - це завжди випадок, і сьогодні він був на нашій стороні. Єдина наша перевага була, можливо, у тому, що ми могли цілеспрямовано 8 днів готуватися до цієї гри.

- Питання до обох тренерів. Що ви скажете своїм гравцям на першому тренуванні після цього матчу?

- В.Б.: Подумаємо...

- Ю.К.: Нам з колегою потрібно думати про завтрашній день. Сьогоднішній матч вже в минулому.

- Володимир Васильович, чи задоволені ви грою Артура Карнози?

- Цілком.

- Юрій Григорович, кого ви можете виділити у своїй команді?

- Сьогодні саме той випадок, коли продуктивно працювала вся команда. З таким суперником, як "Дніпро", один футболіст не може принести успіх.

- Як вам вдалося так добре підготувати колектив морально?

- Можливо, за цю 8-денну паузу хлопці скучили за футболом. Ми не нагнітали пристрасті, тому що в будь-якому випадку ми виявлялися у виграші, адже грали проти серйозної команди. Намагалися зіграти гідно.

ФК Дніпро