Українська правда

У цьому сезоні виграємо і чемпіонат, і Кубок, - Вукоєвіч

Сергей Шемшученко — 30 жовтня 2008, 17:14

У матчі Кубку України проти "Зорі" "Динамо" грало не основним складом. На поле вийшли молоді футболісти, а також ті, хто в останні місяці має мало ігрової практики.

Лідери команди, які отримали в середу вихідний, не залишили партнерів без підтримки. На трибунах були присутні Алієв, Гусєв, Діакате (з родиною), Михалик і Вукоєвіч. Деякі з них поділилися враженнями.

Діакате, захисник "Динамо":

- Зараз у нас створена відмінна команда. Тільки видатні клуби мають два рівноцінні склади, які однаково добре можуть вирішувати поставлену на матч задачу. Зараз у нас краща молодіжна команда в Україні, тому ми можемо відпочити і не хвилюватися за результат.

Останнім часом проводимо ігри кожні три дні, тому нам просто необхідний хоч би короткий відпочинок. Я навіть радий, що пропускаю цю гру, оскільки можу приділити більше часу синові, дочці і дружині, разом з якою ми сьогодні прийшли на стадіон.

Дружина захоплюється футболом з тих пір, як ми познайомилися, і я дуже радий цьому, адже дуже важливо, щоб близька людина розділяла інтереси і розуміла тебе. Вона дуже переживає, коли я отримую жовті або червоні картки, тому прагну її не турбувати (посміхається).

Огнєн Вукоєвіч, півзахисник "Динамо":

- Отримав задоволення, спостерігаючи за грою хлопців. Добре, що вдалося перемогти. Думаю, цього сезону ми завоюємо як Кубок України, так і золоті медалі чемпіонату. Якщо ми хочемо цього добитися, у кожній грі маємо викладатися на всі 100%. Тому проблем з тим, щоб знайти мотивацію на матчі навіть з не найсильнішими суперниками, у нас немає.

Тарас Михалик, захисник "Динамо":

- Я б не сказав, що у матчі все стало очевидним уже в середині першого тайму. Гра була достатньо важкою. Ми прагнутимемо перемогти в іграх, які залишилися, включаючи і фінал. Як відзначав день народження? Свята не було. У команди був заїзд на базу перед матчем.

fcdynamo.kiev.ua