Українська правда

Тимощук розповів як відвіз Кубок УЄФА до Стамбула

Сергей Шемшученко — 24 квітня 2009, 00:50

Капітан "Зеніта" українець Анатолій Тимощук, після повернення до Санкт-Петербурга з церемонії передачі Кубка УЄФА, залишився вражений дводенним візитом до Туреччини.

"Спочатку ми заїхали в готель, після цього сталі учасниками дуже солідного обіду. Наступним пунктом програми була передача кубка, однак до неї ми добиралися досить довго - організатори церемонії надали нам відкритий автобус, де був спеціальний постамент для Кубка УЄФА. І ми з Владіславом Радімовим як футболісти, що є діючими володарями трофея, везли його через усе місто.

Автобус був прикрашений прапорами із символікою майбутнього фіналу, барабанщики відбивали за спиною в нас свої місцеві ритми - загалом, процесія була досить помпезною.

Підсумковою метою нашої подорожі по Стамбулу став дуже красивий дім, в якому, власне, церемонія і відбувалася. Кожний із представників нашої делегації сказав кілька слів, після чого ми офіційно розпрощалися з трофеєм, передавши його в руки Мішелю Платіні і представникам турецької влади", - цитує Тимощука офіційний сайт "Зеніта".