Українська правда

Демченко може продовжити кар'єру в Азербайджані

Сергей Шемшученко — 21 червня 2009, 10:38

У колишнього гравця голландського "Аякса" Андрія Демченка є варіант, пов'язаний з продовженням кар'єри в Азербайджані. Як повідомляє apasport.az, 33-річним українським футболістом цікавиться бронзовий призер Прем'єр-ліги Азербайджану "Сімург".

Ясність у питання про перехід Демченка до складу "Сімурга" буде внесена в найближчі дні.

Також ймовірно, команда здійснить трансфер гравця "Кривбаса" Олега Шелаєва. У найближчі дні з півзахисником збірної України буде укладений офіційний контракт. Шелаєв, відомий своїм виступом в "Шахтарі" та "Дніпрі", був запропонований і "Баки".

У 1995-му році Демченко став переможцем Ліги чемпіонів і володарем Суперкубка УЄФА у складі "Аякса". Виходець із Запоріжжя Андрій захищав також честь "Металурга" з його рідного міста, київського клубу "Оболонь", московського ЦСКА. Протягом останніх шести місяців цей нападник залишився поза великим футболом і грав у команді "Комуніст" в чемпіонаті Запорізької області. Демченко був і лідером, і бомбардиром цієї команди.

За інформацією azerisport.com, "Сімург" також підписав двох екс-гравців "Кривбасу" - Олександра Шевелюхіна та Юрія Буличева, пише Террикон.