Українська правда

Костов: "Металург" грає у відкритий і чистий футбол

Сергей Шемшученко — 31 липня 2009, 01:58

Донецький "Металург" у матчі третього відбірного раунду Ліги Європи проти "Інтерблока" продемонстрував відкритий і чистий футбол.

Про це заявив Ніколай Костов, головний тренер донецького клубу.

"Інтерблок" показав приємний футбол, гравці намагалися показати гарну гру для вболівальників. І я дуже радий, що наша команда виграла, бо це показує різницю в класі між командами. Я бажаю вдалої гри в чемпіонаті Словенії "Інтерблоку" і удачі тренеру команди", - наводить слова наставника прес-служба клубу.

На думку Костова, нервова гра наприкінці матчу пов'язана із відсутністю міжнародного досвіду у його команди. "У нашої команди немає такого європейського досвіду, участі в європейських турнірах. У нашій команді теж молоді гравці. Немає впевненості ще в таких важких моментах. Але це, я думаю, нормально. А може, це втома. Якщо це втома, то ми спробуємо відновити наших гравців", - додав він.

За словами болгарського фахівця, "Металург" дивиться вперед, бо в чемпіонаті команді потрібні очки.

"Граємо: четвер, п'ятниця, субота, неділя, і ще не звикли до такого режиму. Але я дуже задоволений і вітаю хлопців з сьогоднішньою грою. Мені подобається, який футбол демонструє "Металург" - відкритий футбол, чистий футбол, з повагою до суперника", - сказав тренер донеччан.