Українська правда

Рабінович заплатив внесок та вимагає перевірити Данілова

Сергей Шемшученко — 6 жовтня 2009, 14:42

Київський "Арсенал" вимагає перевірити фінансову діяльність керівництва української Прем'єр-ліги.

Про це йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

"Футбольний клуб "Арсенал" (Київ) неодноразово звертав увагу громадськості на те, що керівництво Прем'єр-ліги вдається до непрозорої фінансової політики, зокрема, що стосується розрахунків з клубами ПЛ за боргами за передачу прав на телетрансляції", - пише клуб Вадима Рабіновича.

На думку "Арсенала", з подібними труднощами довелося стикатися не тільки ФК "Арсеналу", але і "Металісту".

"Обидва клуби сподівалися, що керівництво ПЛ справедливо вирішить зарахувати свої борги в рахунок заявочних внесків за участь у змаганнях вищого дивізіону українського футболу. Але надії виявилися марними. Щоб не ставити під загрозу змагання в чемпіонаті України з футболу, ФК "Арсенал" (Київ) публічно оголошує, що робить відповідний фінансовий заявочний внесок за участь у змаганнях вищого дивізіону українського футболу", - йдеться в заяві київського клубу.

Водночас керівництво "Арсеналу" вимагає від керівництва прем'єр-ліги негайно повернути торішній борг за передачу прав на телетрансляції.

"Зі свого боку в якості засновника Прем'єр-ліги ФК" Арсенал "(Київ) вимагає права на негайну фінансову перевірку діяльності керівництва ПЛ, виходячи із статутних зобов'язань про її прозорому веденні і регулярної звітності", - наголошується в документі.