Українська правда

Максимов може залишити "Оболонь"

Сергей Шемшученко — 2 грудня 2009, 15:13

Головний тренер київської "Оболоні" Юрій Максимов прямим текстом заявив, що вже взимку може залишити свій пост. Виною тому - проблеми у відносинах з керівництвом клубу.

"Мені не хочеться перебувати поруч з тими людьми, які мені заважають, яким футбол не потрібний. Йдеться про працівників клубу. І всі прекрасно знають, про кого я кажу. Я півтора роки терплю тільки через те, що команда грає і вірить у мене. А про все, що коїться в клубі, не хочу навіть говорити", - обурюється Максимов в інтерв'ю газеті "Команда".

"Президент призначив на роботу таких людей, яким футбол не потрібен. Вони просто за рахунок цього вирішують свої проблеми. Не раз розмовляв з президентом на цю тему. Він сказав, щоб я спокійно працював. Але в такій обстановці робити це дуже важко. Ці спеціалісти вже 11 років командують парадом. Вони навіть з людьми поводяться як з підлеглими!", - зізнався тренер.

"Якщо відверто, то моє терпіння може лопнути в будь-який момент, Хоча я вже стільки натерпівся ... Назад на роботу не взяли лікаря, якого звинуватили у всіх гріхах з цим допінгом. Його реабілітували у всьому, і я сказав керівникам клубу, що він мені потрібен, проте у відповідь почув категоричну відмову - лікаря, мовляв, тут не буде. Це мені сказали віце-президент Олександр Алімов і спортивний директор Олексій Злотоябко. Я пішов до президента, і Олександр Слободян відновив лікаря на посаді. Якщо б він мені відмовив, я б відразу написав заяву", - говорить Максимов.

"В осінній частині чемпіонату залишилося провести дві гри, після яких я буду вирішувати свою долю, оскільки з цими людьми я працювати не буду. У клубі я поки що перебуваю тільки тому, що хочу працювати з президентом і футболістами. Якщо б не вони, ноги б моєї тут не було", - жорстко резюмував наставник "Оболоні".