Українська правда

Жадсон: "Фулхем" серйозний суперник, від якого можуть бути неприємності

Сергей Шемшученко — 21 грудня 2009, 10:23

Суперник "Шахтаря" у Лізі Європи, англійський "Фулхем" - серйозний суперник, у матчі з яким у гірників можуть бути неприємності.

Про це розповів бразильський півзахисник "Шахтаря" Жадсон, в інтерв'ю "Известия в Украине".

"Будемо намагатися нав'язати англійцям свою гру і реалізувати всі можливості. Ми серйозно готуємось до майбутніх матчів, оскільки нам потрібно підтвердити свій рівень у цьому престижному турнірі. Що стосується шансів на успіх, то вони досить високі. Якщо ми реалізуємо свій потенціал, то знову наробимо галасу в Європі",- каже бразилець.

У випадку, якщо "Шахтар" обіграє "Фулхем", в 1/8 фіналу гірники зустрінуться з переможцем пари "Аякс" - "Ювентус", проте і ці суперники Жадсона не лякають.

"Нам все одно з ким грати. Головне пройти англійців, а там вже можна міркувати про майбутнього суперника", - каже хавбек.

Також Жадсон підбив підсумки року.

"Рік, що минає, запам'ятався виграшем кубка УЄФА. Це найголовніша подія в моїй кар'єрі! Але це перемога не лише для України, але й ще для мільйонів людей в Бразилії! Ми ще раз довели, що наша нація - найбільш футбольна в світі. Тепер тренери нашої збірної не зможуть ігнорувати гравців, які стали переможцями такого престижного турніру", - вважає донеччанин.