Українська правда

Кварцяний: Це уродське суддівство... Ти не свисти, хай вони там повзають

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2010, 17:57

Наставник "Волині" Віталій Кварцяний залишився дуже незадоволений грою своєї команди проти ФК "Харкова", а також рівнем суддівства.

"Ми грали потворно. За рахунок збігу якихось обставин забили три м'ячі. Правда при всіх справах можу сказати, що взагалі на Україні не цікаво працювати. Це уродське, не специфічне, не спеціалізоване, незрозуміло яке суддівство, яке зовсім не відчуває футболу. Арбітр робив такі свистки, такі зупинки.

Так, мої футболісти показали футбол сьомий ліги - це одне. Але на такому полі, коли боротьба йде з м'ячем, їм не можна ні зупинити, ні прийняти, ні рухатися, ні втекти, ні вдарити ні подати, і плюс ще суддя фіксує ті муки футболістів, які вони в координаційної формі намагаються з цим м'ячем щось зробити. Є боротьба.

Але це ж не міні-футбол, де боротьба заборонена, в сенсі є поштовхи, підкати. Є боротьба футбольна. Ти не свисти. От не свисти, хай вони там повзають, хай грають. Не збивай. Темпу немає, гри немає.

Не знаю, як глядачі, я мало не збожеволів на лавці від потворної якості гри однієї і іншої команди. Хоча, пристрасті було більше у ФК "Харків". Мої піжони не заслуговують ніякої поваги. У нас завтра зарплата. Її не буде. Я її переношу на 32-е грудня.

Якщо не нап'ємося, то їхати буде дуже сумно. Ось такий мій нез'ясовний коментар щодо футболу", - цитує Кварцяного сайт ФК "Харків".