Українська правда

Федецький: Коли Тимощук став чемпіоном Німеччини, обмінялися жартівливими "смс"

Сергей Шемшученко — 21 травня 2010, 15:09

Гравець "Карпат" Артем Федецький розповів про перший виклик до збірної, куди львівські футболісти приїхали напередодні, а також про дружбу з Анатолієм Тимощуком, пише офіційний сайт ФФУ.

"Нас хлопці "травили", жартуючи, що ми приїхали до Харкова, щойно дізнавшись про запрошення до збірної. Ми ж просто не хотіли приїхати запізно, от і вийшло, що прибули першими", - пояснює Федецький.

"У збірній - дуже дружній колектив. Ніхто не задирає носа, всі прості хлопці - і у спілкуванні, і на полі. Тож особливо звикати до атмосфери не довелося. Хоча аж мурашки по шкірі, коли думаєш про гру на своєму стадіоні. Якщо відверто, то хотілося б зіграти у кожному матчі, але - вирішувати тренерам», - додає футболіст.

"Ми обмінялися з Толіком жартівливими "смс" після того, як він став чемпіоном Німеччини. От чекаю, коли він приїде, бо давно вже не було нагоди поговорити. У Донецьку Толік постійно ділився порадами, після тренувань: ми разом залишалися на полі, йшли в тренажерний зал. Коли було потрібно, я дзвонив, питав поради", - розповів Артем.