Українська правда

Кварцяний: У матчі з "Дніпром" Хоттабич не підкрутив

Сергей Шемшученко — 19 липня 2010, 00:13
У матчі з "Дніпром" від Волині відвернулася удача.

Про це заявив головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний.

"Це була не найгірша гра нашої команди. Було багато позитивних дій. Я задоволений грою нових футболістів, яких ми вводимо в склад. Поки, звичайно, відчувається незіграність, адже вийшли сім нових осіб у порівнянні з попереднім матчем", - сказав він.

Кварцяний висловив жаль, що команда втратила чотирьох провідних футболіста на півроку.

"У нас було достатньо хороших моментів, але позначилася нестача концентрації, чуття в завершальній стадії. Не зіграли на добиванні в деяких моментах, робився з запізненням підбір м'яча", - додав тренер.

"Ще й удача відвернулася - Бута пробив у стійку. Чому у стійку, а не у ворота? Хоттабич не підкрутив... А у нас дві прості ситуації призвели до голів. Ісса погано згрупуватися, без кроку стрибнув - думав дістане м'яч, але він закотився. І в другому випадку думав, що м'яч піде, але він різко опустився йому за спину. Необов'язковий гол, можна сказати", - впевнений Кврацяний.

"Я трохи втратив інтуїцію, контроль над ситуацією. Думав, що роблю все правильно, а календарні гри показали, що був на помилковому шляху", - наводить слова тренера сайт "Дніпра".