Українська правда

Фаворитом Євро-2012 Каннаваро назвав англійців

Сергей Шемшученко — 19 липня 2010, 20:10

Захисник збірної Італії й "Ювентуса" Фабіо Каннаваро впевнений у тому, що в наступному сезонії Фабио Капелло не включить до складу команди Джона Террі.

Каннаваро знає про безжалісність Капелло ще по мадридському "Реалу", і переконаний, що спірні моменти, що виникли між Террі й Капелло на чемпіонаті світу в ПАР, який англійці провалили, можуть поставити хрест на кар'єрі екс-капітана, навіть незважаючи на те, що раніше той визнав свою помилку.

"Я думаю, поки Капелло керує збірною, Террі ми в цій команді більше не побачимо. З Фабіо, по моєму досвіду, не можна сперечатися. І взагалі, мені здається, що в ході підготовки до Євро-2012 він зробить у складі англійців серйозні зміни", - цитує Каннаваро livesport.ru з посиланням АР.

Каннаваро впевнений у тому, що якщо Капелло позбудеться таких проявів у команді, яким був Террі, то Англію у відбірковому циклі до ЧЄ-2012 і на самому чемпіонаті чекає серйозний успіх.

Конкуренцію англійцям, як фаворитам найближчого чемпіонату Європи, за його словами, складе, насамперед діючий чемпіон континенту й світу Іспанія.