Українська правда

Прем'єр-ліга. 3 тур. "Динамо" виграє у Харкові. ВІДЕО

Сергей Шемшученко — 23 липня 2010, 12:21

Дві заміни Валерія Газзаєва врятували гру "Динамо" у виїздному матчі з "Металістом". У першому таймі поєдинку 3 туру Прем`єр-Ліги з "Металістом" у Харкові київське "Динамо" не було схоже на команду, яка за кілька днів спробує знову пробитися до групового турніру Ліги Чемпіонів.

Підопічіне Мирона Маркевича виглядали поцікавіше, швидше і комбінаційніше. У "Металіста" ж варто відзначити новачка Хавьєра та Джексона, який хоча грає і без швидкості, але "потягав" захист "Динамо".

У гостей у першій половині гри можна було виділити Гармаша, який і завдав єдинолго удару у площину воріт у "Динамо" у стартові 45 хвилин гри. "Металіст" же зумів забити "гол в роздягальню". Бетао помиляється при зупинці м`яча і Фініньо увійшов у штрафну і пробив у кут воріт Бойка.

На початку другого тайму атака "Динамо" і Зозуля заробив пенальті, змусивши на собі фолити воротаря "Металіста" Жданкова, який замінив Горяінова, що отримав ушкодження. З 11 метрів Шевченко був влучний і без шансів для голкіпера "Металіста".

Пропущений гол якось психолоігчно подіяв на "Металіст" і команда зупинилася. У "Динамо" ж вихід на поле Бертольо і Мілевського пожвавив гру. На 65 хвилині помилки припускається вже і захист господарів. Папа Гуйе на рівному місці втрачає м`яч і Гармаш увійшов у штрафну, і вдарив повз воротаря - 1:2.

Ще хвилин з десять "Металіст" намагався чинити спротив, але коли перестало виходити грати в атаці навіть у Коельо, то господарі і зовсім перестали грати у свій футбол. "Динамо" ж довело гру до перемоги, хоча не виключено, що тема суддівства після цієї зустрічі знову буде головною на "дружньому" для "Динамо" телеканалі.