Українська правда

Луческу: Вася Кобін на фланзі мене розчарував

Сергей Шемшученко — 25 липня 2010, 22:12

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після гри із "Зорею" спочатку був не в настрої, а потім трохи розговорився.

"Якщо тренер "Зорі" говорив довго, то мені, у принципі, немає про що говорити. Єдине, ми завоювали три важливі очки. Більше нічого не можу сказати. Усе інше - казки.

... Дуже складно налаштуватися проти команди, яка має у своєму складі усіх вихованців Академії. І навпаки, суперники, напевно, були занадто мотивовані. Я все це розумію. Це все добре. Але я не схвалюю те, що вони постійно падали, грали грубо, тягли час і так далі.

Напевно, я винуватий у тому, що дозволив їм грати. Так виходить. Ви запитали, якого результату я чекав перед грою. Отож я знав, що буде важка гра, і вже пояснив чому. Ми готувалися саме до такої важкої гри, а не до прогулянки якоїсь. Напевно, я допустив помилки, помінявши гравців і поставивши їх на інші позиції. Ракицький катастрофічно зіграв на позиції опорного хава. І не тільки на цій позиції, але й протягом усієї гри. Йому потрібно переглянути погляди на футбол і повертатися до того, що було на початку, коли він тільки з'явився в складі.

Він занадто багато чого прагне зробити, і, на жаль, це не дуже позитивно відбивається на діях команди. Хотів подивитися Морено в атаці. Він рухався, у принципі, непогано, але коефіцієнт корисної дії в нього не дуже високий. Плюс Вася Кобін на фланзі мене розчарував", - цитує тренер сайт "Шахтаря".