Українська правда

Гармаш: У Генті будемо грати на перемогу

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2010, 09:21

Київське "Динамо" у матчі-відповідь 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Гентом" буде грати на перемогу. Про це перед грою заявив півзахисник столичної команди Денис Гармаш.

"Після матчу з "Севастополем" було три дні відновлення. Вважаю, що цілком достатньо. Тим більше для нас створені всі умови для відновлення після важких матчів - приміром , можна попаритися в сауні або зробити гарний масаж. Тому ніяких проблем у цьому не бачу.

Думаю, у Генті нас очікує важка, але цікава гра. Незважаючи на поразку в першому матчі, бельгійці постали сильною командою, пропустивши два м'ячі лише в останні десять хвилин. Тому у матчі-відповідь вони докладуть максимум зусиль, щоб порадувати своїх уболівальників.

У футболі може відбутися все що завгодно. Розслаблюватися нам не можна в будь-якому разі. Попереду в нас відповідальні матчі - як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів. А будь-яка перемога надає впевненості у своїх силах і піднімає настрій. Тому в матчі з "Гентом" будемо грати на перемогу", - цитує Гармаша офіційний сайт "Динамо".