Українська правда

Попов розпочав заняття з м'ячем

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2010, 13:55

Захисник київського "Динамо" Горан Попов, який отримав травму на початку матчу з запорізьким "Металургом", йде на поправку і вже почав заняття з м'ячем.

Про це повідомив офіційний сайт "Динамо".

"У Києві мені сказали, що у мене надрив м'яза в чотири сантиметри. Приїхавши до Сербії, я пройшов хороший курс лікування, і через два дні мені стало набагато краще. А на знімку вже не було нічого підозрілого. Доктор сказала, що я можу грати, але все ж відчував біль, який майже пройшов після масажу, бігу та тренувань", - сказав македонянин.

"Поки займаюся бігом з тренером з фізпідготовки Борисом Пейреком, вчора виконав 80-90% від норми і не відчував ніякого дискомфорту в нозі. Тільки зрідка, коли виконую деякі вправи, ще трохи відчуваю біль, але це дрібниці в порівнянні з тим, що я відчував, як тільки залишив поле під час матчу", - сказав він.

"Сьогодні планую почати заняття з м'ячем, які припускають більше руху, ніж просто біг. Якщо все буде нормально, у понеділок або вівторок приєднаюсь до загальної групи. Точно знаю, що не зіграю проти київського "Арсеналу", можливо, буду готовий до кінця наступного тижня", - резюмував Попов.