Українська правда

Кварцяний: Ми втратили через Ващука 12 очок...

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2010, 09:34

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний після гри з "Таврією" заявив, що його команда заслуговувала на перемогу.

"Не хотів би зараз багато говорити, я ще не відійшов після гри. Я так і думав, що задня лінія в нас грає не так впевнено без Омоко. Він якийсь не зрозумілий, грає через гру. Я кажу бути акуратним на тренуваннях, а він в підкати лізе. Ламають на тренуваннях всіх, а тут "Таврія" виходить після гри, хоч би хтось грубо зіграв. Я вже втомився від травм. По 9 чоловік травмованих. Як зліпити команду?

Ващук вкотре підтвердив те, що його не можна ставити в оборону. Як і в попередніх матчах, тут так само. Ми втратили на ньому вже 12 очок. В нас серйозна команда і ми не граємось. Два м'яча привіз собі. Шарпар також сьогодні незрозуміло що грав. Бутко набігався, а грає неправильно. Це все проблеми дитячого футболу. Я йому дав завдання зайти у воротарський майданчик - він ні разу не зайшов.

Як його зараз перевчити, якщо його по іншому в школі навчили. Прекрасний хлопець, Супер-футболіст може бути. Він не грає у небезпечній зоні - і за це мені прикро. Павлов - це трагедія. Я говорю йому щоб не втрачав м'ячі, а в нього, що не прийом - то втрата. Але ми заслуговуємо на перемогу. Нехай наші травмовані вилікуються, ми будемо грати краще. Колись була ситуація в 2002 році: ми виграли 4 матчі поспіль, а потім грали з "Металургом" Донецьк і зіграли 1:1. Я виходив зі стадіону разом з вболівальниками і один з них каже, що більше не прийде на футбол, бо "Волинь" зіграла 1:1. Так там один Чутанг коштував мільйони, а ми змогли в них відігратись. Я і сьогодні хотів взяти реванш. Також готуюсь віддати своєму товаришу реванш в Полтаві, - цитує тренера сайт "Волині".