Українська правда

Луческу: Різниця гравців у швидкості і техніці позначилася на результаті

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2010, 07:49

"Шахтар" своєю грою заслужив перемогу у матчі 5 туру Ліги чемпіонів з "Партизаном".

Про це після гри розповів наставник "гірників" Мірча Луческу.

"Дуже складний перший тайм вийшов сьогодні. "Партизан" здорово пресингував, намагався зустрічати нас ще на нашій половині поля. При підготовці до гри ми говорили хлопцям, щоб вони спочатку подовше контролювали м'яч, щоб суперник як можна більше втомився, відбираючи його. У другому таймі ми почали грати вже в іншу, нашу гру.

Природно, маючи у своєму складі фізично дуже сильних, габаритних футболістів, супернику не вдалося протягом всієї гри відповідати тій швидкості, яку ми запропонували. Тому вони і підсіли в другому таймі. Різниця гравців у швидкості і техніці позначилася в кінці кінців, це все і вилилося у фінальний рахунок на табло. Ми заслужили ці три очки, з огляду на те, що були набагато сильніші за суперника в цілому.

Можна сказати і в загальному про сезон: ми дуже добре граємо, показуємо хороші результати, досить видовищну гру. Тепер нас чекає дуже цікава гра з "Брагою". Упевнений, що стадіон буде заповнений, і ми будемо відчувати підтримку публіки", - цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".