Українська правда

Йол: Не варто говорити, що ми програли "Реалу" заслужено

Сергей Шемшученко — 24 листопада 2010, 08:35

Головний тренер "Аякса" Мартін Йол не звинувачує своїх гравців у розгромній поразці від "Реала" в 5 турі Ліги чемпіонів.

"Я не звинувачую своїх гравців у сьогоднішній невдачі, вони віддали боротьбі всі сили. Не варто говорити, що ми програли заслужено. Позитив у тому, що ми здобуваємо досвід. "Реал" - один із найкращих клубів світу. На рівні Ліги чемпіонів різниця в класі часом величезна, але саме тут і можна одержати неоціненний досвід.

Коли "Аякс" програв у Мадриді з рахунком 0:2, у суперника було багато можливостей забити. Сьогодні мадридці теж грали добре, але при цьому створили куди менше моментів, а забили вдвічі більше. Ми повинні бути реалістами. Якщо подивитися на нашу групу, де грають краща команда Європи й лідер чемпіонату Італії, третє місце не такий уже поганий результат.

Ми просто повинні працювати далі, щоб стати сильніше. Очко, зароблене в матчі з "Міланом" дуже важливе. Саме на один бал ми випереджаємо "Осер". Якщо французи не виграють в Іспанії, "Аякс" досягне своєї мети", - цитує тренера офіційний сайт УЄФА