Українська правда

Маркевич: "Хотілося зіграти з "Ліверпулем"

Сергей Шемшученко — 20 грудня 2010, 13:04

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, яка в суперники українському клубу на цій стадії турніру визначила леверкузенський "Байєр".

Про це повідомляє sport-express.com.ua.

"До результатів жеребкування поставився нормально, адже серед можливих суперників слабких не було. "Байєр", значить, "Байєр". У компанії сильних команд леверкузенці виявилися не випадково", - сказав він.

"Але, якщо чесно, то мені хотілося зіграти з "Ліверпулем". "Енфілд Роуд", легендарний стадіон, приголомшлива обстановка - все це було б непогано відчути. А ще краще - здобути на ньому перемогу. Хоча, зрозуміло, "Байєр" теж вельми серйозна команда", - продовжив тренер.

"Що стосується інформації про суперника, то я дивився матчі леверкузенського клубу в бундеслізі і можу сказати, що "Байєр" грає в гарний футбол - комбінаційний, атакуючий. У складі чимало класних футболістів", - зазначив Маркевич.

"Але тепер-то вивчати німецьку команду будемо більш детально. Знаю, що в минулий уїк-енд "Байєр" зіграв вдома внічию, 2:2, з "Фрайбургом". Цей матч мені побачити не вдалося, так як його трансляції не було. Тим не менше, запис цієї гри я буду мати. Хоча майже за два місяці до нашої першої зустрічі з леверкузенцями все ще може помінятися", - заявив наставник "Металіста".