Українська правда

Вукоєвич: "Пройти "Бешикташ" буде важко, але ми впораємося"

Сергей Шемшученко — 20 грудня 2010, 17:02

"Динамо" зоже пройти "Бешикташ" незважаючи на те, що буде важко.

Таку думку висловив "динамівець" Огнєн Вукоєвич, якому 20 грудня виповнилося 27 років, пише Інформаційний віддл ФК "Динамо".

"Задоволений, що нам дістався "Бешикташ". Це гарна турецька команда, але шанси пройти її у нас високі. Вже думаю про те, як би нам обіграти цього суперника", - сказав хорват.

"Чемпіонат Туреччини дуже сильний, два роки тому ми грали в Лізі чемпіонів з "Фенербахче". Виглядали тоді непогано - нічия 0:0 у Туреччині і перемога 1:0 в Києві. Сподіваюся, подібним чином ми зіграємо і з "Бешикташем", - зазначив гравець.

На питання, що він думає з приводу чуток щодо повернення Юрія Сьоміна, футболіст відповів: "Коли я прийшов у "Динамо", Юрій Павлович був головним тренером. Можу сказати йому тільки велике спасибі за все, що він зробив для команди. Він дуже досвідчений тренер і чудова людина. При ньому ми виграли чемпіонат України, набагато випередивши "Шахтар", добре виступили в Лізі чемпіонів, дійшли до півфіналу Кубка УЄФА. Тому я буду щасливий, якщо Сьомін повернеться в "Динамо".

Також хочу подякувати Олегу Романовичу Лужному, який у важкий момент прийняв команду і за короткий час встиг дуже багато зробити. Щиро сподіваюся, що він залишиться працювати в команді з Сьоміним. А "Динамо" буде грати так, як робило це два роки тому. При цьому доб'ється великих успіхів".