Українська правда

Стеценко: "Дніпро" купує дос Сантоса

Сергей Шемшученко — 28 січня 2011, 11:55

Трансферна кампанія "Дніпра" у зимове міжсезоння ще не завершена - наступним новачком має стати мексиканець Джованні дос Сантос.

Про це ua-football.com заявив генеральний директор клубу Андрій Стеценко.

"Дос Сантос - мексиканський футболіст, вихованець школи "Барселони". Свого часу його придбав "Тоттенхем", де грав як раз під керівництвом Хуанде Рамоса", - почав він.

"Так що, наш тренер добре знайомий з можливостями футболіста не з чуток. Судячи з того, як розвиваються події, вважаю, що ймовірність цієї угоди-відсотків 70", - вважає Стеценко.

"Принаймні "Дніпро" досяг всіх необхідних домовленостей, як із самим футболістом, так і з англійським клубом. Думаю, в Іспанії він до нас приєднається", - сподівається директор.

"Якщо проаналізувати наш склад, то ви самі можете побачити, що у нас в складі достатня кількість українських футболістів", - відповів Стеценко на питання про можливі проблеми з лімітом легіонерів.

"Принаймні, Хуанде Рамос ніякого занепокоєння з цього приводу не відчуває. Наскільки я розумію, у нього є ряд гравців-українців, які однозначно проходять до основного складу", - зазначив він.

"Тому я б не став говорити, що ліміт на легіонерів нас якимось чином напружує. Ближче до початку першої гри ми всі побачимо", - резюмував він.