Українська правда

Калитвинцев: "З кожним збором ми будемо рухатися тільки вперед"

Сергей Шемшученко — 11 лютого 2011, 10:12

Збірна України з кожним матчем буде все більше розвиватись.

Про це, після перемоги на Cyprus Cup, заявив в.о. головного тренера національної команди Юрій Калитвинцев, пише sport-express.ua.

"З румунами ми грали першим номером. Дещо виходило, щось - ні, але хороші моменти, безумовно, були. Зі шведами діяли на контратаках, і повинен сказати, що в цій невидовищній, на перший погляд грі, наші підопічні вхопили суть того, що від них вимагалось", - сказав він.

"Тепер залишилося з'єднати ці напрацювання, і я впевнений, що зробити це буде зовсім нескладно. Так що відтепер з кожним збором ми будемо рухатися тільки вперед, тому що до цього, чесно кажучи, в чомусь тупцювали на місці", - продовжив тренер.

Також Калитвинцев розповів про проблеми збірної у захисті.

"У нас є проблеми в захисті. Можливо, на Кіпрі це не проглядалося, але в багатьох попередніх матчах це стосувалося безпосередньо центральної зони. Якість гри все ще викликає певні питання. Але вони нам зрозумілі і з урахуванням побаченого на зборі, їх цілком можливо вирішити. З певною часткою упевненості скажу, що в кінцевому підсумку ми доб'ємося свого", - запевнив він.