Українська правда

Маркевич: "Для нас пріорітетною залишається національна першість"

Сергей Шемшученко — 11 лютого 2011, 10:56

Національна першість - найбільший і основний пріорітет для харківського "Металіста".

Про це в інтерв'ю football.24tv.ua заявив наставник клубу Мирон Маркевич, коментуючи дострокове завершення зборів у Криму.

"Ми хотіли максимально приблизити умови тренування до тих, в яких проводитимемо перші офіційні матчі. Тому і вирішили їхати в Крим. Не вважаю, що ми прогадали, ми провели п'ять хороших днів. Покупирсалися в болоті, але нічого страшного. Це піде на користь нашим бразильцям та аргентинцям, вони тепер розумітимуть, що тут не все так гладко, як їм здавалося", - сказав він.

"В нас уже є домовленість про два контрольні матчі із командами другої ліги. Інша справа травми, їх так просто не позбудешся. Особливо багато травмованих в задній лінії. Ось позавчора Бордіян травмувався у матчі за збірну Молдови. О це є проблема, інше не суттєво", - продовжив Маркевич.

Також Маркевич зазначив, що в лазареті команди знаходяться також Папа, Вільягра та Едмар.

"Їх можна виставити на гру, але цим ми можемо їх добити. Я вже говорив, для нас головне чемпіонат України. Хоча ми хочемо із "Байером" зіграти на максимумі своїх можливостей. "Металіст" готовий до ігор Ліги Європи, але для нас пріоритетом залишається національна першість", - заявив наставник "Металіста".