Українська правда

Збірна України скоріше не гратиме з Іспанією

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2011, 09:39

Чинні чемпіони світу та Європи висунули "достатньо суворі фінансові умови" ФФУ, яка веде переговори про можливість проведення товариського поєдинку.

Національна збірна України навряд чи цього року, а саме 2 вересня, зіграє з діючими чемпіонами світу та Європи іспанцями. Як пише журнал "Футбол", переговори з представниками королівської федерації мали місце, проте іспанці висунули "достатньо суворі фінансові умови".

За даними видання, проведення товариського матчу Україна - Іспанія 2 вересня в Києві, як це зазначено в міжнародному календарі ФІФА, знаходиться під великим питанням. Наразі Федерація футболу України намагається домовитися про зустріч з Уругваєм.

Крім того, незрозуміла поки що доля поєдинку Естонія - Україна, який заплановано на 11 жовтня.

Нагадаємо, про можливість проведення товариського матчу між збірними України та Іспанії заявляв президент ФФУ Григорій Суркіс.

"Ми ведемо плідні переговори щодо проведення 2 вересня в нашій країні товариського матчу Україна - Іспанія, і поки що успішно просуваємося в цих переговорах", - сказав шеф українського футболу 21 квітня на брифінгу з нагоди призначення Олега Блохіна головним тренером збірної України, пише 2012ua.net.