Українська правда

Кубок президента Казахстану. Збірна України (U-16) вийшла у фінал

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2011, 17:39

У п'ятницю, 29 квітня, юнацька збірна України (футболісти 1995 року народження) пробилася до фіналу Кубку Президента Казахстану - міжнародного турніру, що триває в Астані.

Україна (U-16) - Грузія (U-16) - 1:0

Голи: 1:0 Ветров (65).

Україна: Сарнавський, Бурда (Шевчук, 79), Харатін, Качараба, Соболь, Габелок (Лухтанов, 57), Лазарович, Яструб (Каретник, 33), Білоног (Коцюмака, 60), Тищенко (Маркович, 80), Радченко (Ветров, 49).

Гра пройшла за невеликої переваги синьо-жовтих, які, зокрема, до перерви мали кілька непоганих можливостей вразити ворота суперників. Утім, удача відвернулася від Романа Лазаровича, Дмитра Білонога та Максима Тищенка. Ну а долю зустрічі вирішив Микита Ветров, який з'явився на полі на початку другого тайму.

За 15 хвилин до завершення поєдинку півзахисник «Динамо» Сергій Каретник у центрі поля розібрався з двома опікунами і видав розрізний пас на свого партнера. Форвард запорізького «Металурга», вийшовши віч-на-віч із грузинським голкіпером, холоднокровно спрямував м'яч у кут воріт - 1:0.

Турнірне становище: Україна - 6, Туреччина - 6, Грузія - 3, Вірменія - 3

У суботньому фіналі, 30 квітня, наші юнаки посперечаються за головний приз із переможцем групи "А" - командою Азербайджану, повідомляє прес-служба ФФУ.