Українська правда

Кварцяний: "Цю гру до кваліфікованого футболу віднести не можна"

Сергей Шемшученко — 29 квітня 2011, 21:01

Матч проти "Таврії" гравці "Волині" провели на низькому рівні.

Про це заявив наставник клубу Віталій Кварцяний, пише сайт "Таврії".

"Моя команда грала дуже боязко, погано контролювала м'яч, створила багато сумбуру та боротьби. А ось господарі намагалися наситити чужу половину поля, у зв'язку з чим нашим гравцям довелося відбиватися, потім вже "Таврія" відбивалася. Цю гру до кваліфікованого футболу віднести не можна", - сказав він.

"Єдине, що ми грузли одне очко, а ось діями своїх гравців я незадоволений. Тільки двоє футболістів з польових зіграли добре - Годований й Ізворану. У створенні моментів у нас нічого не вийшло, всі зіграли дуже погано", - зазначив Кварцяний.

Також наставник охарактеризував гравців свого клубу.

Гравці прем'єр-ліги повинні відповідати своєму статусу, але, як бачите, це не виходить. Маємо такий матеріал, який важко зрушити з місця в плані прогресу та розвитку. Ми зараз просто дограємо і ліпимо стрижневі позиції, а вони себе не виправдовують", - заявив тренер.

"Але при цьому я повинен сказати гравцям спасибі, що, незважаючи на брак енергії, бензину, на 72-му бензині вони намагаються грати в прем'єр-лізі, борються, чинять опір. Вони наскільки можуть, настільки і грають. Ви бачите, ніхто не сачкував, всі старалися, але якості немає", - впевнений тренер.