Українська правда

Гендиректор "Кривбасу": Максимов не має скаржитися на "не тих" гравців

Сергей Шемшученко — 3 червня 2011, 18:13

Юрій Максимов не має права казати, що незадоволений селекцією криворізького "Кривбаса", адже клуб виконав усі забаганки тренера.

Про це офіційному сайту клуба заявив генеральний директор "Кривбаса" Олександр Затулко.

"Максимов говорив про недокомплектацію команди? З тренером можна погоджуватися або не погоджуватися. Це його точка зору", - сказав Затулко.

"Звичайно ж, з ним можна погодитися, що у нас не грають ван Боммель, Мессі або Аршавін. Вони, безумовно, посилили б нашу команду. У цьому він має рацію", - іронізує директор.

"А якщо говорити більш серйозно ... Тренерському штабу для комплектації команди був виданий повний карт-бланш", - розповів він.

За словами Затулка, Куценко, Валєєв, Штанько, Іващенко, Васильєв та Рожок, котрі прийшли влітку 2010-го, були підписанні на прохання Максимова.

"Взимку переглянули близько 25 чоловік, зіграли близько десятка спарингів ... Головний тренер залишився задоволений зборами, сказавши, що в його команді достатньо футболістів, здатних вирішувати поставлені завдання", - згадує Затулко.

"Підписали з клубом повноцінні контракти Бабатунде, Матіч і Еслінек. Про яку недоукомплектованість може йти мова? Можливо, журналісти неправильно зрозуміли слів Максимова або спотворили сенс їм сказаного?", - дивується один з керівників клубу.

Новинка! Нажмите на слова вверху, чтобы увидеть альтернативный перевод. Отказаться