Українська правда

Керівництво "Кривбасу" вважає, що команда могла посіти 6-е місце, але провалила сезон

Сергей Шемшученко — 3 червня 2011, 19:42

За рівнем комплектації та мотивації "Кривбас" не поступався багатьом клубам, які посіли місця вищі за нього, але до провалу в сезоні призвели психологічні фактори.

Про це офіційному сайту криворіжців заявив генеральний директор клубу Олександр Затулко.

"Цей сезон можна занести в актив нашої команди. Він був невдалий. Команда не виконала завдань на сезон, на першому ж етапі припинила боротьбу за Кубок України. Зрозуміло, що жереб в Кубку був суворий, грали з "Шахтарем", але так безвольно поступатися...", - вважає він.

"Те ж саме стосується і деяких ігор чемпіонату, коли на гру наші хлопці виходили вже приреченими. Все це, звичайно ж, накладає свій відбиток на загальне враження від виступів "Кривбасу" в чемпіонаті. Повторюся, виступ керівництвом клубу було визнано незадовільним", - наголосив він.

"Переконаний, що завдання посісти 6-е місце було здійсненним, а мета - реальною. Просто далеко не всі в нашій команді повірили у свої сили, деякі гравці просто порахували, що вже саме потрапляння в колектив, що ставить перед собою такі цілі, межа їх мрій", - переконаний Затулко.

За словами гендиректора криворіжців, поганий той солдат, який не хоче стати генералом, тим більше, що фінансові умови дозволяли грати без оглядки на матеріальний стан, а при виконанні завдання, команду чекав солідний фінансовий бонус, зараз же у причинах провалу будуть розбиратися тренери.