Українська правда

Лютий: За час навчання перетинався з багатьма німецькими фахівцями, включаючи Йоахіма Лева

Сергей Шемшученко — 3 червня 2011, 23:30

Теоретична підготовка в українського тренера, в.о. головного тренера російського "Ростова" Володимира Лютого на високому рівні, справа за реалізацією на практиці.

Такий висновок можна зробити з його слів "Комсомольской правде".

"У Німеччині я послідовно пройшов усі щаблі. Отримав спочатку тренерську ліцензію категорії "С", потім "В", "А". Все пройшло нормально", - розповів Лютий.

"Складав іспити, оплачував своє навчання. За час навчання перетинався з багатьма німецькими фахівцями, навіть з нинішнім головним тренером збірної Німеччини Йоахімом Льовом", - згадує він.

За словами Лютого, коли Олег Протасов подав у відставку, то тодішній спортивний директор клубу одразу сказав, щоб Лютий готував команду до гри з ЦСКА.

"Через день після матчу з "армійцями" мені подзвонив новий гендиректор «Ростова» Юрій Білоус. Він мені сказав, що я буду виконувати обов'язки головного тренера до кінця першого кола", - повідомив Лютий.

"Я працював вже головним тренером, так що нічого складного. Добре знаю "Ростов" і можливості всіх гравців. Головне зараз для нас - досягти максимального результату в найближчих іграх", - вважає тренер.