Українська правда

Кулаков: З "Дніпра" буде легще потрапити до збірної, ніж з "Ворскли"

Сергей Шемшученко — 3 червня 2011, 23:53

Головною причиною переходу Дениса Кулакова з "Ворскли" у "Дніпро" стали амбіції гравця, котрий прагне грати на найвищому рівні і в клубі, і у збірній.

Про це сам Денис заявив офіційному сайту свого нового клуба.

"У мене було велике бажання грати в такому амбітному клубі, як "Дніпро". Не в образу "Ворсклі", але вона поки не є таким великим клубом", - вважає Денис.

"Кожному футболісту хочеться рости в професійному плані. Тренерський штаб "Дніпра" захотів бачити мене в команді, клуб звернувся з пропозицією - і я з великим задоволенням її прийняв", - каже хавбек.

Кулаков запевнив, що він готовий до труднощів, бо це нормально: при запрошенні в більш іменитий клуб потрібно доводити свою спроможність у серйозній конкуренції.

"Це завжди так. І якщо б я не був впевнений у своїх силах, не робив би цей крок. Думаю, що якщо у мене буде все добре складатися в "Дніпрі" (розумію, що це залежить від мене самого - і я буду прикладати всі зусилля, щоб довести тренерові, що він не даремно мене запросив), буде простіше потрапити в збірну, ніж з "Ворскли", - зазначив він.