Українська правда

Яремченко: Маємо перевагу над "Карпатами"

Сергей Шемшученко — 6 липня 2011, 15:55

Маріупольський "Іллічівець" буде фаворитом у грі першого туру першості України проти "Карпат", адже у грі "левів" буде відсутній елемент несподіванки.

Про це офіційному сайту львівського клубу заявив тренер "Іллічівця" Валерій Яремченко.

"Якщо ставити весь час завдання не вилетіти, то краще взагалі зав'язувати з футболом і займатися чимось іншим. Зараз ми підсилилися, та й молодь вже трохи окріпла", - вважає він.

"Я не фантазер, як дехто вважає, а цілком реально оцінюю наші можливості. Головне, згуртувати колектив і поставити командну гру. Саме цим ми зараз і займаємося", - розповів тренер.

За його словами, "Іллічівець" ще не на піку форми і буде додавати у грі впродовж сезону, але вже у перших матчах слід чекати від команди якісного футболу.

"Карпати" опонент по-справжньому серйозний. Звичайно, ми готуємося дати бій львів'янам. Минулого року "Іллічівець" двічі їм програв. Тому настав час брати реванш", - погрожує Яремченко.

"Нас влаштує позитивний результат. А от що ним буде для нас - нічия чи перемога - зараз не беруся відповісти. Все залежить від того, як розвиватимуться події впродовж гри", - каже він.

"Звичайно, певні задумки є. Думаю, у нас є певна перевага. Адже "Карпати", як я вже казав, грають одним складом уже не перший сезон. А значить, ми можемо з великим відсотком ймовірності передбачити, як вони діятимуть проти нас", - впевнений тренер.