Українська правда

Срна: "Шахтар" зможе перевернути гори"

Сергей Шемшученко — 25 липня 2011, 18:28

Незважаючи на те що матч із "Ліоном" має статус товариського, "Шахтар" підходить до нього з цілковитою серйозністю й відповідальністю.

про це заявив капітан "Шахтаря" Даріо Сран, пише прес-службу "гірників".

"Ліон" - команда дуже високого рівня, завсідник Ліги чемпіонів. І для нас матч із таким клубом дуже корисний. Це відмінне тренування перед поєдинками в Лізі чемпіонів, яку ми збираємося виграти! Нам потрібно максимально швидко набрати свою найкращу форму, а то й більше, щоб упевнено стартувати в груповому етапі. Тому спочатку була гра з "Фенербахче", тепер із "Ліоном", - сказав він.

"У майбутньому будуть матчі також з іншими командами - можливо, ще сильнішими. Такі ігри нас загартовують, відточують нашу майстерність, дають нам досвід. Ми впевнено йдемо до своєї мети - перемоги в Лізі чемпіонів. Рано чи пізно це станеться! Я в це вірю, я це знаю. І дякую вболівальникам «гірників». Сподіваюся, що на нашому матчі з «Ліоном» стадіон буде повним. Інакше й бути не може. Тому разом зі своїми фанатами "Шахтар" зможе перевернути гори", - впевнений капітан "Шахтаря".