Українська правда

Едуардо: У Європі абсолютно всі поважають "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 25 липня 2011, 18:58

Для донецького "Шахтаря" товариський матч проти "Ліона" стане чудовою перевіркою сил перед єврокубковим сезоном і у грі доведеться непросто обом командам.

Про це офіційному сайту "гірників" заявив форвард команди Едуардо.

"Нам належить зіграти проти дуже хорошої команди. Це буде відмінною перевіркою для усієї нашої команди, крім того не варто забувати і про безцінний досвід міжнародних матчів", - вважає він.

"У Прем'єр-лізі Україна є чимало хороших команд, підтвердженням чому служать наші останні матчі з "Карпатами" і "Металургом", але такі суперники, як "Ліон" володіють зовсім іншим типом командного мислення, європейським менталітетом", - каже він.

За словами Едуардо, перед стартом у Лізі Чемпіонів команді дуже важливо перевірити свої сили в протистоянні з командою такого рівня.

"Це команда топ-рівня. Дуже сильний колектив, який протягом вже багатьох років має регулярний досвід виступу в Лізі чемпіонів на найвищому рівні", - оцінив він суперника.

"Дуже цікаво буде зіграти з ними. Але зараз в Європі абсолютно всі поважають "Шахтар" ніхто не бажає бачити нашу команду в суперниках, тому що у нас також підібрався дуже міцний колектив", - підкреслив він.

Серед суперників хорватський бразилець виділив півзахисника збірної Франції Іоанна Гуркюффа.