Українська правда

Вукоєвіч: Ми все знаємо про "Рубін", але й у нас секретів немає

Сергей Шемшученко — 25 липня 2011, 21:41

Не варто чекати якихось сюрпризів у матчах київського "Динамо" та казанського "Рубіна", адже, хоч команди і змінилися за два роки, але зараз дуже важко приховати інформацію про хороші клуби.

Про це напередодні першої гри заявив хорватський півзахисник киян Огнєн Вукоєвіч.

"З "Рубіна" пішли три дуже хороших і досвідчених гравця - Семак, Бухаров і Домінгес, але при цьому вони залишаються дуже хорошою, досвідченою командою. Ми дивилися їх відео, і я чекаю завтра дуже важкий матч", - зізнався хорват.

"У "Динамо" теж змінилося багато чого - новий тренер, нові гравці. Все-таки два роки минуло. Але вони нас дуже добре знають, ніяких секретів немає", - визнав він.

Огнєн розповів, що команда вже два дні цілеспрямовано готується до цієї гри, і він думаю, що все буде добре.

"Юрій Палич детально розібрав з нами гру "Рубіна" ми все про них знаємо, так що треба тепер думати про себе і про свою гру", - продовжив він.

"Ребров сказав, що нам треба акуратно зіграти, тому що "Рубін" багато голів забиває зі стандартів. У "Рубіна" швидкі гравці, вони добре проводять контратаки. Треба зіграти акуратно, отримати хороший результат, а через вісім днів підтвердити його в Казані", - цитує Вукоєвіча dynamomania.com.