Українська правда

Авелар: Радість від гола зіпсувала поразка

Сергей Шемшученко — 25 липня 2011, 23:50

Командні досягнення у матчі важливіші навіть за гол "Шахтарю", особливо у випадку, коли твоя команда могла зіграти краще.

Про це бразильський легіонер "Карпат" Даніло Авелар заявив офіційному сайту клуба після поразки від "гірників" у 3-му турі чемпіонату.

"Коли забив гол, то відчув неймовірну радість. Адже це мій перший гол у складі "Карпат". Минулої осені я зіграв багато матчів як в чемпіонаті України, так і в Лізі Європи. І майже в кожній грі мав шанс забити, причому не один. Але кожен раз чогось бракувало", - згадує він.

"Не буду приховувати, коли м'яч залетів у сітку, моєму щастю не було меж. Однак радість від забитого гола була б набагато більшою, коли б мій м'яч допоміг команді взяти принаймні одне очко. А так...", - жаліється він.

На думку бразильця, "Карпати" заслужили на позитивний результат, адже значно краще від "Шахтаря" грали у першому таймі.

"Якби нам трохи поталанило, то на перерву могли піти й за більшої переваги, ніж в один м'яч. А от у другому таймі ініціативою вже володіли вони, і нам було дуже важко стримувати їхні атаки. Тим не менше, я вважаю, що на нічию ми цілком заслужили", - наголосив він.

"Заміна на початку 2-го тайму? Усе дуже просто - я ще функціонально не готовий грати всі 90 хвилин. Адже я не проходив з "Карпатами" літні збори. Тому наразі окрім командних тренувань, проводжу спеціальні заняття з тренером з фізпідготовки", - розповів гравець, додавши, що вірить у вихід на звичний рівень вже найближчим часом.