Українська правда

Прийма повернувся в загальну групу

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2011, 15:07

20-річний півзахисник донецького "Металурга" Василь Прийма після травми приступив до тренувань в загальній групі.

Нагадаємо, що на другому навчально-тренувальному зборі в Австрії, в матчі з угорським "Халадашем", а гра відбулася 26-го червня, гравець отримав травму, пише сайт клубу.

Закритий перелом другої плеснової кістки правої стопи - таку травму отримав Прийма у спарингу з угорцями. Після цього лікарський колектив команди, на чолі з лікарем Олександром Віркуном, почали тривалий процес відновлення і реабілітації футболіста.

Спочатку там же, в Австрії, зробили рентген, який і підтвердив цей діагноз. Гравцеві була накладена функціональна лангета. 20 днів він в ній проходив. Після цього, як розповів головний лікар команди Олександр Віркун, почався процес реабілітації і відновлення.

"Василю був запропонований комплекс фізіотерапії, були зроблені численні масажі та проведено лікування. Після цього, тиждень тому, Прийма почав тренуватися індивідуально. Побачивши позитивну динаміку в його відновленні, 2-го серпня Василь Прийма почав працювати в загальній групі. Василь намагається працювати нарівні з усіма, але ми його трохи стримуємо ", - говорить Олександр Анатолійович.