Українська правда

Фани "Таврії" побоюються пізнього початку матчу з "Кривбасом"

Сергей Шемшученко — 8 вересня 2011, 20:42

Завтрашній матч 9-го туру чемпіонату України між сімферопольської "Таврією" і криворізьким "Кривбасом" розпочнеться у незручний для кримських вболівальників час.

Таку думку самих вболівальників наводить газета "Сегодня".

За кілька днів до гри керівництво Прем'єр-ліги перенесло її початок з 20:00 на 21.00. Це пов'язано з тим, що ТК "Футбол", що володіє ексклюзивними правами на трансляцію, покаже поспіль два матчі - спочатку о 19.00 "Шахтар" (Донецьк) - "Волинь" (Луцьк), а після матч із Сімферополя.

Фани зі здивуванням прийняли таку новину, адже по закінченню зустрічі міські маршрутки не будуть довго працювати.

У клубі вирішили підкоритися рішенню УПЛ та навіть трохи змінили тренувальний процес: вчора заняття почалися о восьмій вечора - спеціально, щоб гравці функціонально підготувалися до такої гри.

У міліції Сімферополя просять вболівальників та жителів міста не хвилюватися - безпека забезпечать на належному рівні. "На футболі ми завжди працюємо в посиленому режимі: на стадіоні алкоголь вживатися не буде, для

За словами начальника Управління транспорту та зв'язку Нарімана Мусаєва, влада довелп до відома всіх перевізників, щоб вони продовжили рух автобусів як мінімум до півночі.