Українська правда

Луческу: "Гравці відновилися після "Порту"

Сергей Шемшученко — 18 вересня 2011, 21:16

Гравці "Шахтаря" повністю відновилися після матчу із "Порту".

Про це після перемоги у матчі проти "Восркли" заявив тренер "гірників" Мірча Луческу, пише сайт "Шахтаря".

"Гра, в якій на нашій стороні була повна перевагу. Створили купу моментів, але знову не забили. Правда, треба відзначити, що команда суперника оборонялася дуже зібрано. І якщо не згадувати ті дві контратаки, після яких м'яч спочатку пролетів поруч із "дев'яткою", а потім влучив у штангу, інших моментів у них не було", - сказав він.

"Навіть попри те, що команда суперника дуже добре й організовано зіграла в обороні, закривши всі зони, ми все одно створили дуже багато моментів. Але, на жаль, знову страждав останній пас і реалізація. Задоволений командою в плані фізичного стану. Думаю, гравці повністю відновилися після "Порту". Це говорить про те, що вони перебувають у хорошому стані. Важливо, звичайно, добиватися результату, набирати очки, але також важливо показувати змістовний та видовищний футбол. Плюс ще обов'язково потрібна ротація, яку я застосовую, щоб у будь-який момент будь-який гравець міг допомогти команді", - зазначив Містер.

"Порадував Дентіньо, який забив сьогодні. Були гарні ігрові моменти і у Дугласа Кости, але була іноді і розслабленість. Добре зіграв Чижов. Це додає мені впевненості. Подивимося в середу в грі на Кубок і Кривцова на цій позиції. Потім визначимося, хто з центральних захисників зможе замінити видалених і зіграє з АПОЕЛем", - підсумував тренер "Шахтаря".