Українська правда

Сьомін: Грати не на своїх позиціях футболістам корисно

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2011, 19:10

Футбол, котрий київське "Динамо" продемонструвало у 1/16 фіналу Кубка України, перегравши з мінімальною перевагою "Кремінь", в цілому сподобався тренеру киян.

Про це Юрій Сьомін заявив після перемоги 3:2, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

"По-перше, хочу відзначити гарне місто Кременчук і чудовий маленький стадіон, а також хороше поле, яке дозволяє грати у футбол. Хоча, в цілому, для нас було трохи несподівано грати на синтетиці, оскільки ми не тренувалися на штучному покритті. Напевно, воно більш звично для господарів", - вважає він.

"Що стосується гри, ми непогано провели перший тайм, до рахунку 3:0 показали хорошу гру, потім розслабилися, внаслідок чого допустили серію помилок. Господарі були добре мотивовані і забили два м'ячі. В цілому, ми тримали гру під контролем, тому закономірно пройшли далі", - зазначив росіянин.

"Добре, що у господарів грає багато молодих хлопців. Знаю, в їх складі є футболісти з "Ворскли". Це нове, молоде покоління, грають одні українці. Думаю, звідси буде поповнення для українських команд, що дуже добре", - переконаний тренер.

Серед дебютантів (Аді, Ескобар, Буяльський, Рибалка) Сьомін відзначив останнього, навіть здивувався, почувши від журналістів, що це був перший офіційний матч для Сергія.

"Він забив чудовий гол, грав на незвичній для себе позиції ... В цілому, сьогодні багато футболістів грали не на своїх позиціях, але це для них корисно - вони будуть більш різнобічними. Зокрема, не на своїх місцях діяли Гармаш і Калитвинцев. будемо мати по ним хорошу інформацію", - сподівається тренер.

"-Чи може хто-небудь з тих, хто грав сьогодні, бути заявлений на матч з "Шахтарем"? Звичайно! Деякі будуть не тільки в заявці, а й з'являться на поле з перших хвилин", - пообіцяв він.