Українська правда

Луческу: Радий, що гра закінчилася без травм

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2011, 19:30

Головним завдання - звісно, окрім перемоги - у матчі Кубка України проти свердловського "Шахтаря" в "Шахтаря" донецького було уникнути пошкоджень гравців.

Про це заявив під час спілкування з представниками преси Мірча Луческу, пише сайт донеччан.

"У першу чергу, хотів би відзначити атмосферу, яка сьогодні була на стадіоні, повні трибуни. Але, на жаль, футбольне поле - не для гри в футбол. Що стосується господарів, це дуже швидка, агресивна команда. Сьогодні мені сподобався свердловський "Шахтар", - зізнався він.

"Але думаю, що міська влада повинні були звернути увагу на футбольне поле, якщо вони хочуть, щоб команда добилася великих результатів. Мало того, що тут хороші роздягальні, мало і активної підтримки численної публіки. Вони повинні додати і в якості гри, а воно може з'явитися тільки при хорошому полі", - підкреслив румун.

"Що стосується нас: радий, що перемогли і пройшли далі, що гра закінчилася без травм, адже на такому полі вони могли бути. Ну а свердловський "Шахтар" хотілося б привітати з тією грою, яку вони сьогодні проти нас показали", - ще раз додав він.

За словами Містера, господарі виглядали досить переконливо, було видно, що у команди є характер, бо інші, можливо, за рахунку 0:2 зупинилися б, а вони билися до кінця, до останніх секунд.

"Неосновний склад? Це наша команда, вони всі входять до заявочного списку. Тому я віддав перевагу саме тим футболістам, які сьогодні грали", - відповів він на запитання.

"Фернандіньо? Він відчуває себе краще, але з ним визначимося тільки завтра. Заміна Алана Патріка? Йому наступили на палець, виникли деякі проблеми, і він не зміг продовжити матч", - повідомив Луческу.

"Головне завдання, яке я давав гравцям, - щоб сьогодні вони не отримали травму", - додав фахівець.

Наостанок Луческу зазначив, що йому сподобался гра і Кривцова, і Чижова в останніх матчах. Додамо, що саме ці футболісти є основними претендентами на заміну дискваліфікованим Чигринському та Ракицькому у грі Лізі Чемпіонів з АПОЕЛом.