Українська правда

Бермудес: Я заборонив стрибки проти гравців "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2011, 19:40

Поразка 0:2 у Кубку України від донецького "Шахтаря" цілком влаштувала свердловських одноклубників донеччан, при цьому команда намагался грати дуже обережно проти коштовних гостей.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер команди Валерій Бермудес, пише сайт "чорно-помаранчевих".

"Перш за все, потрібно сказати, що видовищної гри не вийшло. Ми нею пожертвували, відійшовши великими силами тому. Іншу стратегію проти донецького "Шахтаря" ми обрати не могли, так як розуміли, чим це загрожує", - визнав він.

"Рахунок зустрічі міг бути не 0:2, який цілком нас влаштовує, а набагато більше. Потрібно було забрати у суперника простір, зіграти максимально щільно. Дещо нам вдалося. В атаці ми зіграли не так, як зазвичай звик бачити свердловський вболівальник, але що поробиш, іноді відсутність видовищності виправдовує результат", - сказав він після поразки.

"Чесно кажучи, даючи установку на гру команди, я просив футболістів намагатися поєднувати бойовитість з тим щоб ні в якому разі не завдати травму супернику. Якщо ви помітили, ми дуже опікувалися гостей, намагаючись акуратно діяти в єдиноборствах. Я відразу ж категорично заборонив стрибки тощо. Ми поважаємо цей іменитий клуб, його тренера і футболістів", - резюмував Бермудес.