Українська правда

Рамос: Ми домінували і були сильнішими за "Титан"

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2011, 19:50

Мінімальна за рахунком перемога дніпропетровського "Дніпра" у грі Кубка України проти армянського "Титана" є цілком нормальним явищем, адже команда вирішує кілька завдань і видавати феєрії постійно не може.

Таку думку тренера команди Хуанде Рамоса, висловлену після зустрічі, наводить офіційний сайт "дніпрян".

"Типовий кубковий матч, в якому команда з вищої ліги супермотивована. І поки рахунок був 0:0, ситуація була досить слизькою і небезпечною. Ми домінували, створили достатньо кількість моментів, але забити вдалося лише раз. Виграючи один м'яч, є ризик отримати контратаку, пропустити гол, але, думаю, в цілому ми були сильніше "Титана", - вважає іспанець.

"Чи буде грати Олійник у Харкові? Гравці переходять в різні команди, і з того боку, де ти грав раніше, може бути різна реакція на перехід. Але не потрібно надавати цьому великого значення. Ми налаштовуємося на вижний матч, і після двох перемог наше моральний стан буде впевненіше. Будемо намагатися виступити проти "Металіста" якомога краще", - пообіцяв він.

Також Рамос прокоментував ситуацією з ротацією футболістів, заявивши, що перевід Антонова у дубль чи відпочинок Чеберячка із використанням Боатенга в центрі захисту є абсолютно нормальними.

"Можуть грати лише 11 чоловік. Якби грав Антонов замість Гладкого або Зозуля замість Сашка, ви б запитали, чому не грає Саша. Ми використовуємо всіх людей, всі варіанти", - запенив він.

"Сьогодні треба було дати відпочити одному з центральних захисників. Сьогодні відпочив Чеберячко, наступного разу відпочине хтось інший. Замало у нас центральних захисників, і не можуть вони проводити повністю всі матчі. Тому потрібно шукати можливості для відпочинку", - переконаний Рамос.