Українська правда

Федоренко: З "Дніпром" треба діяти в'язко в обороні і встигати страхувати

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2011, 20:10

Дніпропетровський "Дніпро" - команда серйозного рівня, але й проти неї можна грати на рівних чи майже на рівних, головне - підготуватися до зустрічі.

Про це заявив Микола Федоренко, головний тренер "Титану"

"Насамперед, хочу привітати "Дніпро" з перемогою і побажати цій команді завоювати Кубок України. Природно, фаворитом був "Дніпро", - визнав він.

"Ми переглянули три гри з його участю, знали, як він і грають. Команда дуже сильна індивідуально: на це і було зроблено акцент. Потрібно було діяти в'язко в обороні і встигати страхувати - те, що ми, в принципі, і робили", - продовжив він.

"Суперник володів перевагою, але дійсно гольових моментів не мав. На жаль, ми теж. Тим не менше, гра з нашого боку була гідною. Наші глядачі побачили "Дніпро" - нечасто це буває", - зазначив екс-тренер "дніпрян".

Водночас Федоренко, котрий ставав чемпіоном СРСР у складі "Дніпра" повідомив, що принциповості ніякої для нього цей поєдинок не становив.

"Був хороший суперник, була кубкова гра. Була мета - перевірити команду хорошим суперником, зіграти в свою гру", - розповів він.

"Чи було порушення Матеуса на Шитов? Мій коментар такий же, як і ваш: було порушення. Чому не зреагував боковий суддя і тим більше суддя в полі, потрібно запитати у них", - сумно сказав тренер.

"Але на мою думку, було порушення, яке призвело до взяття ншіх воріт. Якщо б не було гола, цей момент, напевно, б не обговорювали. А так є питання, і не я його задав, а ви. Вважаю, потрібно запитати у судді", - додав він.