Українська правда

Маркевич: Де в нас пріоритети - не знаю

Сергей Шемшученко — 21 вересня 2011, 20:35

Харківський "Металіст" до кожної гри у кожному турнірі, де бере участь, намагається підходити з максимальною відповідальністю, аби досягти успіху, і матч з скромним "Берегвідейком" - не виключення.

Про це після перемоги в 1/16 фіналу Кубка України заявив головний тренер команди Мирон Маркевич, повідомляє прес-служба "металістів".

"До вилучення була рівна гра, хоча у нас була перевага, ми створили кілька моментів, могли забити. Я думаю, вилучення вирішило все. Ми спочатку забили два м'ячі, а вже пізніше нам стало легше грати. Звичайно, удесятьох, тим більше по такій спеці, дуже важко оборонятися, тому весь другий тайм був спокійнішим", - зізнався він.

"Мені "Берегвідейк" сподобався. У цій команді зібрані хороші футболісти. Хлопці намагаються грати в пас, не б'ють м'яч куди попало. Я думаю, що команда на правильному шляху, і я бажаю їм успіху", - продовжив досвідчений тренер.

"Чи "Берегвідейк" підвищив сьогодні свій професійний рівень? Думаю, що так. Я не знаю, з ким вони грають в наступній грі, але от побачите, вони зовсім іншими будуть", - запевнив журналістів Маркевич.

Мирон Богданович розповів, що якихось пріоритетних турнірів в команди немає.

"Ми граємо кожну гру, як останню. Попереду "Дніпро", потім "Алкмаар". Ми граємо матчі кожні три дні. З радістю привезли б сюди основний склад, але дали їм відпочити, тому що у нас зараз дуже насичена програма. А де пріоритети, не знаю. І там потрібно грати, і тут. У Лізі Європи ми представляємо країну, в чемпіонаті третє місце всім набридло", - пожартував наостанок Маркевич.