Українська правда

Рамос: Був дуже рівний матч, а такого арбітражу допускати не можна

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2011, 21:57

Дніпропетровський "Дніпро" нічим не поступався харківському "Металісту" у зустрічі 11-го туру УПЛ, в якій господарі все ж вирвали перемогу.

Про це на післяматчевій прес-конфернції заявив тренер гостей Хуанде Рамос, пише сайт "Металіста".

"Я думаю, що сьогодні був дуже рівний матч. Обидві команди прагнули перемогти. Ми знаємо, що це дуже принципове протистояння. Інтенсивно воно сьогодні було зіграно", - почав він.

"Результат матчу було вирішено одним голом "Металіста" в кінці матчу. Я думаю, що протягом 90 хвилин багато чого відбувалося на полі", - зазначив він.

"Якщо український футбол хоче, щоб в Європі його шанували, то допускати такого арбітражу, який був сьогодні в матчі, не можна", - заявив іспанець.

За його словами, такі упереджені рішення змушують відходити в тінь український футбол як такий.

"Тому мене дивує, що в українському футболі відбувається таке. І якщо ми хочемо, щоб він ріс, то цього не можна дозволяти", - незадоволений він.

"Я був обурений роботою арбітра, тому я хотів бути максимально близьким до своїх футболістів, допомагати їм, злитися з ними, щоб перешкодити тому суддівству, яке сьогодні було, і яке мене обурювало", - продовжив фахівець.

"Ми знаємо, що Колліна - це арбітр з міжнародним авторитетом, людина, яка прекрасно знає, чим займається, і він намагається покращити ситуацію в українському футболі, і він сюди приїхав, щоб цим займатися", - зазначив Рамос.

Наостанок, на питання про непорозуміння з гравцями Рамос відпові, що у нього є один перекладач, що допомагає порозумітися з російськими (саме так заявив іспанець - Чемпіон) футболістами, а з іноземцями він розмовляє англійською.