Українська правда

Павлов: У нас, коли в іграх видаляють гравця, ми доводимо гри до переможного кінця

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2011, 22:34

Суддівство у зустрічі з "Волинню" було цілком пристойним, а "Ворскла" по грі виглядала переконливіше за луцький колектив.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер полтавської команди Микола Павлов.

"У нас, коли в іграх видаляють гравця, ми доводимо гри до переможного кінця. Я думаю це крок вперед, бо якщо раніше, рік-два тому, коли суперник залишався в меншості, у нас починалася таке нервування. Сьогодні в плані настрою, віддачі, претензії до гравців не можна пред'явити", - зізнався він.

"Дивлячись на ту кількість моментів, яке у нас з'явилося коли ми залишилися в більшості, напевно, лише брак у нас майстерності не дозволив нам трохи раніше сидіти на лавці більш спокійно", - вважає тренер.

Павлов сказав, що його футболістам допомагає мотивація потрапити на Євро-2012, адже основу його команди становлять українці.

"З приводу видалення - якщо ви бачили, арбітр зробив пристойну паузу, він подивився що у Шарпара вже було попередження, і коли він побачив тілесні ушкодження в області голови у Безуса, що загрожувало... Тому він прийняв таке рішення, я думаю що воно правильне", - продовжив Павлов.

"З приводу незарахованого голу - то там всі наші гравці бігли і показували, що там була гра рукою, але мені здалося, що там було ще і положення поза грою. Дай Бог, щоб такі молоді судді судили і прогресували, і брали на себе відповідальність, а то ж вони, буває, боятися через молодість. А тут і пенальті дав, спробуй не дати такий пенальті, але ж могли і не дати", - відреагував він на скарги на суддівство "волинян".