Українська правда

Сьомін після нічиєї скаржився на суддю та хвалив асистента на лінії

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2011, 22:58

Суддя, котрий не наважився призначити чистий пенальті у ворота "Шахтаря", фактично вкрав перемогу у київського "Динамо".

До цього звівся спіч Юрія Сьоміна на прес-конференції після гри, текст якої наводить офіційний сайт клубу.

"Ми провели дуже хорошу гру і, на мій погляд, заслуговували перемоги, але не реалізували свої моменти. Думаю, зараз представники "Шахтаря" скаржитися не будуть, адже арбітр не поставив пенальті у їхні ворота. А все тому, що перед матчем на нього чинився тиск з боку преси, і він, мабуть, не наважився все ж призначити 11-метровий у даній ситуації". - різко почав Сьомін.

"Загалом же я задоволений грою, за винятком результату. Ми мали повну перевагу, створили безліч моментів, але це футбол", - філософськи зазначив він.

"Всі заміни були спрямовані на посилення гри. Гусєв добре вийшов після перерви, внаслідок чого Шевченко змінив позицію. Гармаш отримав мікротравму, а у Ідейе звело ногу", - пояснив тренер.

Щодо поведінки Гармаша Сьомін відповів, що у нього таке враження, що арбітр вже хоче показати йому жовту картку, тільки Денис виходить на поле.

"Хачеріді? Женя відіграв сьогодні блискучий матч, за винятком цієї справедливої ​​жовтої картки. Я знову боявся, що арбітр може попередити його повторно, але цього не сталося", - зізнався тренер.

"Що сказав Луческу, коли впав Вукоєвіч? Це робочі моменти. Просто, коли призначається пенальті у ворота суперника "Динамо", момент розглядають буквально під мікроскопом. Нехай подивляться під мікроскопом момент, коли впав Вукоєвіч, і епізод, коли Шовковський взяв м'яч у руки, а арбітр призначив пенальті. Слава Богу, асистент арбітра - чесна людина", - підбив підсумки Сьомін.